IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара би продала и обувките си за доброто образование на сина си

11 юли 2013 09 25

Актрисата иска най-доброто за 21-годишния Маноло

София Вергара, Снимка: Reuters

София Вергара, Снимка: Reuters

София Вергара не само е секси жена в красива обвивка, но и много добра майка. Дамата има 21-годишен син – Маноло – от брака си с Джо Гонзалес и се зарече да му даде най-доброто образование на света.

Актрисата сподели, че е готова дори да продаде любимите си обувки. „Казах на Маноло следното: „Ако нямам достатъчно пари за колеж този месец, ще продадеш моите Birkins. Мениджърът ми Крейг е типичен евреин. Всеки път като си купя един чифт обувки от тях, ми звъни и казва: „София, Крейг е. Наистина ли си купи тези обувки или това е някаква измама?", сподели брюнетката.

И добави какъв е нейният отговор: „Аз веднага му отвръщам: „Крейг, ти какво предпочиташ – да се заливам с шампанско, да се друсам или да си купувам постоянно скъпи чанти. Тези обувки поне Маноло може да ги продаде, ако се наложи".

В крайна сметка едва ли ще се стигне дотам, че София да продава своите аксесоари. Дамата има страхотна кариера на малкия екран , благодарение на ролята си в сериала „Модерно семейство". Освен това тя на няколко пъти е номинирана за награда „Еми", което допълнително ѝ „покачва цената" в този бранш.

В интервю за сп. Harper's Bazaar, Вергара, която е сгодена за 37-годишния Ник Лоеб, казва за работата си: „Никога не съм мислила, че актьорската игра е за мен. Забавна съм, бях клоунът на класа, но не съм смятала, че от това мога да изкарам пари и да стана професионалистка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари