IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон се плаши от Скарлет Йохансон

15 юли 2013 07 46

Двете си съперничат за рекламен договор с Dior

Чарлийз Терон; Снимка: Reuters

Чарлийз Терон; Снимка: Reuters

Чарлийз Терон се притеснява от конкуренцията на своята по-млада колежка Скарлет Йохансон и по-точно от това да не я замени като лице на Dior. Терон смята, че съперницата ѝ прекалява като в последните години непрекъснато твърди, че обожава всичко френско.

Чарлийз е лице на парфюма на модния гигант J'Adore и печели по 5 млн. щатски долара годишно от този свой ангажимент. От Dior обаче смятат, че южноафриканската актриса няма това шармантно излъчване, което французойките имат за разлика от Йохансон, която от известно време има връзка с френския журналист Ромен Дурак.

"Скарлет обожава Париж и прекарва много време там с Ромен. Освен това французите я обожават, защото им напомня на Бриджит Бардо. Чарлийз изглежда добре в рекламата на Dior, но компанията иска да се освежи и гледа към Скарлет като възможна замяна", твърди източник от Dior.

"Скарлет учи френски два пъти седмично, слуша френска музика в колата си и е привлекателна "по френски". Тя е реална заплаха за Чарлийз", допълва информаторът. Засега обаче, Скарлет има договор с друг моден гигант, а именно Dolce&Gabbana.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари