IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер: Толкова съм самотна, че каня служителите си на вечеря

17 юли 2013 10 04

Певицата наскоро се раздели с дългогодишния си приятел Люис Хамилтън

Никол Шерцингер; Снимка: Getty Images

Никол Шерцингер; Снимка: Getty Images

Никол Шерцингер, която наскоро се раздели с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън след 5-годишна връзка, вече си призна, че се чувства много самотна.

Певицата, която се завръща като съдия в риалити шоуто за таланти „X Factor", Великобритания (където си партнира с Шарън Озбърн и Гари Барлоу), казва че макар да има милиони фенове, няма с кого да прекарва свободното си време на Острова. Причината е, че всички нейни близки приятели, както и семейството ѝ живеят в САЩ, но кариерата и ангажиментите на Никол в последно време са съсредоточени изключително много в Обединеното кралство.

Шерцингер признава, че се е превърнала в работохолик, който кани по ресторантите хората от екипа си, тъй като няма друга компания за излизане.

Тя казва: „Няма кого друг да поканя, защото семейството и приятелите ми са в Америка. Затова излизам с моя говорител или с асистентката ми. В момента те са най-близките ми приятели."

35-годишната мис Шерцингер, която беше вокал на групата „Pussycat Dolls", вече гради успешна самостоятелна кариера.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари