IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на дъщерята на Мадона се ожени

18 юли 2013 07 34

Карлос Леон сключи брак с дизайнерка

Карлос и любимата му; Снимка: Getty Images

Карлос и любимата му; Снимка: Getty Images

Бащата на голямата дъщеря на Мадона Лурдес - Карлос Леон се ожени за дизайнерката Бетина Холте пред очите на своята наследница. Поп звездата и личният ѝ фитнес треньор имаха двегодишна връзка между 1995 и 1997 г., плод на която е първото биологично дете на певицата, което е и единствено за Карлос до този момент.
Явно Лурдес няма нищо против 47-годишният ѝ баща да създаде ново семейство с красивата датчанка Бетина. 16-годишната тийнейджърка присъстваше на сватбата на татко си, облечена в тъмносиня рокля на флорални мотиви. Самата сватба се състоя в Дания, в живописния град Gillelje.
Карлос не веднъж е заявявал, че дъщеря му Лурдес е любовта на живота му. Той дори каза наскоро в интервю за списание People: "Вечно ще съм благодарен на Мадона, че ме дари с това дете. Дъщеря ми е всичко за мен."
Леон и наследницата му са в изключително близки отношения и според слуховете той участва активно в живота и възпитанието ѝ особено, след като Мадона се разведе с британския режисьор Гай Ричи и се завърна да живее в Щатите.

Карлос веднъж заяви, че му е трудно да бъде строг с Лурдес и че като цяло е снизходителен и съпричастен баща, който се опитва да изслушва проблемите на дъщеря си. Той сподели, че е оставил с дисциплината да се занимава известната ѝ майка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари