IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клуни иска Ева Лонгория за гадже

19 юли 2013 06 21

Джордж се опитал да направи контакт с „отчаяната съпруга" преди да скъса със Стейси Киблър официално

Джордж Клуни; Снимка: Reuters

Джордж Клуни; Снимка: Reuters

Според последните слухове Джордж Клуни се е опитал да осъществи близък контакт с колежката си Ева Лонгория през март, но тя така и не е откликнала на интереса му. По това време 52-годишният актьор все още се водеше сериозно обвързан с бившата кеч звезда и настояща актриса Стейси Киблър.

Ева и Джордж се засекли пролетта в Берлин и той започнал активно да ухажва бившата звезда от сериала „Отчаяни съпруги". Тя обаче го отрязала с думите, че няма да му обръща внимание докато статутът му е на обвързан мъж.

Източник, близък до Клуни, заяви пред списание Us Weekly: „Джордж буквално преследваше Ева, но и сподели, че все още е със Стейси, макар връзката им да се е изчерпала. Лонгория обаче му каза, че не се интересува от заети мъже. Двамата си размениха няколко разговора и текстови съобщения по телефона, с които тя му даде да разбере, че той трябва да приключи отношенията си с другата жена, ако иска нейното внимание."

Джордж и Стейси наскоро се разделиха, но през последните месеци Ева намери любовта в лицето на риалити звездата Ернесто Аргуело, който участваше в нейното шоу „Ready For Love".
Наскоро тя обяви, че е много щастлива с новия мъж в живота си. От своя страна Стейси заяви в телевизионно интервю, че изобщо не страда от раздялата си с Клуни. Вътрешният източник допълни: „Двамата не бяха правили секс от месеци."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари