IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Британците са притеснени от вида на Даниел Радклиф

20 юли 2013 06 01

Какво се случи с Хари Потър?

Даниел Радклиф; Снимка: Splash News

Даниел Радклиф; Снимка: Splash News

Актьорът Даниел Радклиф, който натрупа международна слава с ролята си на магьосника Хари Потър, се появи във вид, който обезпокои съгражданите му във Великобритания, както и неговите легиони от предани фенове.

През февруари Даниел изглеждаше здрав и щастлив на наградите „Оскар" 2013, а напоследък е видимо отслабнал, лицето му е бледо и изпито, има необичайни червени петна по бузите и големи торбички под очите. Той няма нищо общо със симпатичния младеж, който беше доскоро.

Радклиф придоби славата си на доста крехка възраст – на 10 години, а към днешна дата той е вече на 23, но все още не може да излезе от сянката на Хари Потър. В момента той се изявява на театралната сцена в Лондон в постановката The „Cripple of Inishmaan".

Британецът сам споделя проблемите си с алкохола с думите: „Пиенето е нездравословно и вредно за тялото ми, както и за моя социален живот. Това няма съмнение. На 20 години аз се бях превърнал в отшелник, който си пие сам вкъщи. Бях жалък и не бях на себе си."

Актьорът твърдеше, че е осъзнал лошото въздействие на алкохола върху своята личност и в момента е пълен въздържател.

Даниел на една от последните си светски появи в началото на 2013-та; Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари