IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиса Кудроу се чувства стара за нови серии на „Приятели"

23 юли 2013 12 28

Актрисата, която стана известна с ролята си на Фиби Буфе, не дава шанс ситкомът да се завърне на малкия екран

Лиса Кудроу; Снимка: Reuters

Лиса Кудроу; Снимка: Reuters

Лиса Кудроу твърди, че е твърде стара, за да влезе отново в кожата на героинята си Фиби Буфе. Актрисата, която натрупа милиони фенове по цял свят с участието си в комедийния сериал „Приятели" не смята, че той може да бъде възроден на малкия екран.

49-годишната блондинка игра ролята на Фиби в продължение на 10 години, но тя не е готова да преразгледа възможността да се завърне за нови епизоди на сериала.
В интервю за HuffPost Live, тя заяви: „ Аз съм твърде стара. А и смятам, че „приятелите" ще са твърде различни след 10 години – ще имат семейства, деца и едва ли ще са „приятели" вече..."

Въпреки това чаровната Лиса не изключва сътрудничество с бившите си колеги от ситкома Дейвид Шуимър, Дженифър Анистън, Матю Пери, Мат ЛеБланк и Кортни Кокс.

Тя обясни: „Разбира се, че бих се включила в наш общ проект. Освен това се надявам и създателите на „Приятели" да участват. Това са Дейвид Крейн и Марта Кауфман".
Мат, който играеше Джоуи Трибиани в шоуто, разкри наскоро че също не би подкрепил идеята за снимане на нови епизоди на „Приятели".
Той каза: „Това вероятно няма да се случи. Нямаме никакви планове за нещо подобно. Мисля, че е най-добре да оставим сериала в миналото."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари