IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анистън не искала да кани майка си на сватбата си

25 юли 2013 06 39

Актрисата е в процес на сдобряване с Нанси, която издаде книга за нея преди повече от 10 години

Дженифър и Джъстин с майките си, Снимка: Splash News

Дженифър и Джъстин с майките си, Снимка: Splash News

Сватбата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру става все по-обстоятелствена. Двамата се сгодиха миналата година, а венчавката им няма още точна дата и на няколко пъти се измества във времето. Според слуховете тя ще се състои в края на годината, а Джен и Джъстин вече са започнали с подготовката. Дори повечето от гостите са ясни, като първоначално в тях не е присъствала майката на актрисата – Нанси.

Анистън и дамата не си говориха няколко години, след като тя издаде книгата си "From Mother and Daughter to Friends: A Memoir" през 1999 г., в която говори за отношенията си с актрисата. Джен бе бясна от откровенията на майка си и не я покани на първата си сватба – с Брад Пит.

Годеникът на Анистън обаче държал тя да оправи отношенията си с Нанси. Джъстин постоянно увещавал любимата си да ѝ даде още един шанс и настоявал тя да присъства на венчавката им.

„Дженифър преосмисля първоначалното си решение да не кани Нанси на сватбата си. Но още нищо не е съвсем сигурно", издаде източник пред MailOnline и добави: „Джъстин е човекът, който увещава Джени да прости на майка си за книгата, която написа за нея и серията от интервюта, които според нея са прекалено недискретни. Повече от две години Дженифър не проговори на майка си. Джъстин обаче настоява да оправят отношенията си, особено след като по-възрастната жена претърпя операция на бедрото".

Изглежда Теру определено е повлиял на половинката си, защото този понеделник (22.07) звездите заведоха майките си Нанси и Филис на обяд в Манхатън, Но Йорк за да обсъждат заедно предстоящата сватба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари