IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари готов да се грижи за малкия Джордж

26 юли 2013 12 31

Малкият син на Чарлз ще се грижи за забавлението на племенника си

Принц Хари, Снимка: Reuters

Принц Хари, Снимка: Reuters

В понеделник (22.07) на бял свят се появи най-новият член на британското кралско семейство – синът на Кейт и Уилям Джордж. Бебето се сдоби с милиони фенове часове след раждането си, а един от тях е неговият чичо принц Хари. Малкият син на Чарлз бе сред първите, които посетиха момченцето и майка му в болницата, а след това заяви, че смята да се погрижи за забавленията на племенника си.

„Ще се постарая да бъде добре възпитан, да е в безопасност и че в живота му ще има място за забавление. Другото оставям на родителите му", отговори Хари на въпрос каква е мисията му като чичо.

Братът на Уилям добави още, че вече е гушкал Джордж и е готов да помага при отглеждането му.

„Когато го видях, плачеше. Предполагам, че това е нормално за всички бебета. Страхотно е, че в семейството има ново попълнение", сподели Хари. После не пропусна да вмъкне една шега, относно предложението си да гледа малкия с думите: „Надявам се брат ми да знае колко скъпо взимам като детегледачка".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари