IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи напуска клиниката с огромна усмивка

31 юли 2013 06 49

Първите дни ще стои далеч от алкохола под зоркото око на специалист

Линдзи Лоън. Снимка: Splash news

Линдзи Лоън. Снимка: Splash news

Линдзи Лоън най-накрая е на „свобода". Дамата изтърпя 90-дневния си престой в рехабилитационна клиника и вчера (30.07) напусна медицинското заведение в Малибу, Калифорния с голяма усмивка на уста.

Близки до актрисата, която се бори със зависимостта си към алкохола и наркотиците, издават, че тя ще прекара следващите няколко дни в Лос Анджелис със специалист, който да я държи далеч от бутилката и едва тогава ще се гмурне обратно в светския живот.

Блондинката ще се завърне на малкия екран на 5 август като водеща шоуто „Chelsea Lately", замествайки обичайната водеща Челси Хендлър.

Наскоро майката на Лоън Дина сподели, че дъщеря ѝ няма да се прибере в семейния им дом в Лонг Айлънд (Ню Йорк), а ще живее самостоятелно в града.

„Линдзи е на 27 години. Всички мои деца си имат собствени жилища. Тя няма да се прибере у дома, а ще отиде в апартамента си в Ню Йорк. Това е страхотно, защото и сестра ѝ Али е там покрай модните си ангажименти", каза Дина, цитирана от Female First.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари