IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло се завръща в „American Idol“

2 август 2013 06 52

Певицата няма търпение отново да дири таланти

Дженифър Лопес, Снимка: Reuters

Дженифър Лопес, Снимка: Reuters

Певицата и актриса Дженифър Лопес съвсем скоро може да се завърне в музикалното риалити „ American Idol". Дамата изкара два сезона в екипа на журито като приключи работата си за шоуто през 2012 г. Сега обаче звездата отново преговаря с телевизия „Fox", която излъчва предаването.

„Дженифър е много близо до подписването на сделката с Fox и завръщането си в „ American Idol". И двете страни са много ентусиазирани от работата си заедно и бързат да приключат формалните неща. Тя не можа да се завърне миналата година, защото бе ангажирана със световното си турне. Но сега, когато то приключи, вече има повече време за семейството си и за други телевизионни и кино проекти", каза източник, цитиран от Female First.

По-рано имаше слухове, че дивата преговаря с NBC за място на съдийската скамейка в риалитито „ The Voice", но хора от екипа на шоуто заявиха категорично, че това не е било вярно.

В началото на годината Марая Кери и Ники Минаж се отказаха от друг сезон в „ American Idol", ала това по никакъв начин не е повлияло на мис Лопес. Напротив, певицата призна, че е привързана към риалитито и го е следила, дори и когато не е била част от него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари