IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейсън Съдейкис: Хората се чудят какво вижда Оливия в мен

2 август 2013 07 45

Според актьора всички мислят, че Оливия е прекалено красива за него

Джейсън и Оливия, Снимка: Reuters

Джейсън и Оливия, Снимка: Reuters

Актьорът Джейсън Съдейкис е сгоден за колежката си Оливия Уайлд и догодина смята да вдигне сватба с нея. И макар че двамата се обичат, любовта им остава непонятна за мнозина. 37-годишният мъж призна, че повечето определят Уайлд като прекалено красива за него.

„Знаете ли, красотата ѝ е едва петото или шесто нещо, което смятам за невероятно у нея. Тя е удивителна жена и обича баскетбола! Мисля, че когато хората ни гледат, се чудят с какво я изнудвам, за да е с мен. Смятат, че имам нещо като видео как поставя бомба в Белия дом", каза Съдейскис пред сп. Maxim.

Джейсън добави, че се дразни на папараците, които преследват него и Оливия навсякъде.

„Дразнещо е, когато искам да отида на разходка с годеницата си и излизайки виждам поне трима души с камери и фотоапарати, които ме чакат пред дома ми. Най-вбесен бях, когато по време на почивката ми един папарак изскочи иззад дърво и започна да сме снима", сподели още актьорът.

В последната си лента „We're The Millers" той си партнира с Дженифър Анистън, която играе стриптизьорка.

„Тя изглежда невероятно в ролята на стриптизьорка. Това те прави много уязвим. Аз например, никога не свалям ризата. Дори в шоуто „ Saturday Night Live", каза Съдейкис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари