IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас слагат край на брака си

2 август 2013 11 47

Двамата влизат в бракоразводна битка за $300 млн.

Катрин и Майкъл; Снимка: Reuters

Катрин и Майкъл; Снимка: Reuters

 След като Катрин Зита-Джоунс се появи сама на премиерите на филма "БСП - Бесни страшни пенсии 2" в Лос Анджелис и Ню Йорк, плъзна слухът, че актрисата е пред развод със съпруга си - холивудската звезда Майкъл Дъглас, и двамата се готвят за съдебна битка за подялба на общото им имущество, оценено на 300 милиона долара, пише в. "Мирър".

Актьорското семейство преодоля проблемите с рака на Дъглас в 4-и стадий и биполярното разстройство на Джоунс, но изглежда двамата няма да се справят с брачната криза.

"Бракът на Катрин и Майкъл приключи", е разкрил източник, близък до звездната двойка, за сп. "Стар", което излиза с корица за развод на Зита-Джоунс и Дъглас и подялба на общо имущество на стойност 300 милиона долара.

Според източника, цитиран от списанието, Катрин Зита-Джоунс се бори да спаси брака си, но на Майкъл Дъглас му е дошло "до гуша" от нейните промени в настроението, гневни изблици, тайно пиене и капризи и иска да се измъкне от този ад.

Друг неназован източник казва: "Майкъл и Катрин изминаха дълъг, трънлив път, но за всички е ясно, че краят е близо".

Наблюдатели коментират, че с оглед на развода на Дъглас с първата му съпруга Диандра през 2000 г. - един от най-скъпите в холивудската история, раздялата му със Зита-Джоунс може да му излезе твърде "солена", пише БТА.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

пенчо ( преди 10 години )
А бе,четете ли весници....загина ли сте...одма!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
До Анонимен: Правилна логика принципно...но ако толкова сериозно гледах на живота до сега не биполярно разстройство, ами шизофрения най-малко да си бях лепнала...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Какво значи солена и безсолна раздяла??Че дал 300 млн.на жена си и децата си и на него му останали пет пъти по толкова?Къде ще ги носи милионите-те само над земята имат сила.Солена раздяла е,когато си на минимална заплата и хем нищо не можеш да оставиш на бившата и децата,хем и за теб не стигат...ей това е солено.Двамата са минали през сериозни болести и това ги е уморило поотделно и заедно.Тя е живяла с мисълта,че всеки ден може да е последен за съпруга й,той пък вместо да се възстановява на спокойствие,се сблъсква с истерията на съпругата си.Всичко е по човешки нормално.Хубавото при тях е,че могат да си позволят да се разделят-за кратко,за дълго-за колкото имат нужда.Това е минуса при голямата възрастова разлика-единият остарява физически и психически много преди другия,по-младият пък започва да се чувства прекаран,че не е изживял младостта си подобаващо.Като цяло си е прецаквация,данък на илюзията,че младостта на партньора подмладява и теб.от което и двамата страдат.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар