IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брус Уилис иска заплата по 1 млн. долара на ден

9 август 2013 06 44

Актьорът поискал 4 милиона долара за четири снимачни дни за "Непобедимите 3"

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Преди няколко дни стана ясно, че Брус Уилис няма да бъде част от състава на „Непобедимите 3“. Твърди се, че актьорът отпаднал от филма, тъй като поискал по-висок хонорар от предложения му.

Уилис отказал да получи 3 милиона долара и заплашил, че ако сумата не се увеличи на 4 милиона долара, той няма да участва в лентата. Екшън звездата настоявала да получи по 1 милион долара за всеки работен ден.

Изглежда новината, че Брус отпада от актьорския състав на филма не се приема зле от неговите колеги от „Непобедимите“, съдейки по изявлението на Силвестър Сталоун. Слай написа в профила си в Twitter: "Уилис е вън... Харисън Форд е вътре! Страхотна новина!! Чаках това от години!!".

Както изглежда 58-годишният Брус ще бъде заместен от 71-годишния Харисън Форд, известен с ролите си в поредицата „Индиана Джоунс“. Силвесът Сталоун допълни още, че Уилис е „алчен“ и „мързелив“, което е сигурен знак за провал в кариерата.

Явно нашата страна отново ще стане терен за екшън снимки, тъй като част от филма „Непобедимите 3“ ще се снима в България. Сцени от втория филм от поредицата също бяха заснети в страната ни. В екшън продукцията ще участват още Арнолд Шварценегер, Джейсън Стейтъм, Джет Ли и Мики Рурк.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

mc xz ( преди 10 години )
Чък Норис ( преди 10 години )
Като гледам не се е провалил много.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар