IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни изкарва милиони, а пазарува от намаления

13 август 2013 09 45

Дамата е похарчила за дрехи по-малко от 40 000 долара в рамките на една година

Бритни Спиърс, Снимка: Reuters

Бритни Спиърс, Снимка: Reuters

Миналата година състоянието на Бритни набъбна с още десет милиона долара, но дамата не си разперва широко пръстите. Според официални документи за разходите на поп принцесата излиза, че за 12 месеца тя е похарчила около 6.8 милиона долара, пише TMZ.

Блондинката пазарува от веригата магазини 99 Cents Plus (която е равносилна на нашите „магазин за левче") и се храни в заведения като Subway, Coffee Bean, McDonalds, Domino's и т.н. А според документите за да попълни гардероба си, тя е отделила по-малко от 34 000 долара.

Все пак Спиърс развързва джоба си за някои неща като маникюр за 500 долара или коледни светлини за 3400 долара. Градинарят ѝ в Луизиана пък е получил от дамата 1500 долара.

Състоянието на Спиърс се изчислява на 36.6 млн. долара, като в него не влиза нетната стойност на парите, изкарани от от последното ѝ турне (68 млн. долара) и 15 млн, които получи за участието си като съдия в "X Factor".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари