IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Предлагат 50 млн. долара на Крисчън Бейл да се бие срещу Супермен

13 август 2013 12 24

Актьорът може още веднъж да облече костюма на Батман заради лентата „Мъж от стомана 2“

Крисчън Бейл, Снимка: Reuters

Крисчън Бейл, Снимка: Reuters

В началото на годината актьорът Крисчън Бейл се зарече да свали костюма на Батман. След лентата "Черният рицар: Възраждане" той обясни, че вече е приключил с превъплъщенията в човека-прилеп. Но като всеки комиксов герой и този е безсмъртен.

Продуцентите на зрелищния екшън са предложили на актьора 50 млн. долара, за да стане още веднъж Батман и да се бори със Супермен, изигран от Хенри Кавил.

Информацията идва от онлайн книгата "Beyond Batman: The Unauthorized True Story of Christian Bale and His Dark Knight Dilemma", в която авторът разказва за натиска на продуцентите над Бейл.

Оказва се, че все още няма подходящ заместник на чаровния актьор, който да сложи наметалото и по тази причина създателите на продукцията искат това да бъде Крисчън.

Говори се, че за ролята се спряга и името на Райън Гослинг. Освен това се спряга и името на Орландо Блум, който бил начело на списъка на продуцентите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари