IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адам Лавин вече е готов за брак

16 август 2013 07 03

Вокалистът на Maroon 5 иска да се ожени колкото се може по-скоро

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Изглежда Адам Ливан наистина се е променил и е започнал да гледа на брачната институция по по-сериозен начин. Вокалистът на Maroon 5 иска да сключи брак със своята годеница Бехати Принсло колкото може по-скоро.

Адам и красивият ангел на Victoria's Secret обявиха своя годеж през месец юли, но певецът настоява голямото събитие да се случи възможно най-бързо.

Пред списание America's Star източник споделя: „Адам бърза да се ожени за Бехати... колкото по-скоро, толкова по-добре“. Освен своето голямо желание, вокалистът явно е засвидетелствал и щедростта си пред своята любима.

Той споделил на годеницата си, че парите не са пречка, когато става въпрос за планиране на сватба и че е готов да похарчи няколко милиона долара за техния важен ден.

Източникът добавя, че Адам вече е готов да стане съпруг и баща, затова иска сватбата да се състои в близкото бъдеще. Певецът и роденият в Намибия модел се сгодиха на романтично място в Лос Анджелис.

Въпреки че Бехати е много щастлива за своя годеж, наскоро тя призна, че е доста спокойна около планирането на сватбата си.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари