IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Милионерката Кристен Стюарт не сваля счупените си очила

16 август 2013 09 18

Май ѝ е време да си купи нови?

Кристен Стюарт; Снимка: Splash News

Кристен Стюарт; Снимка: Splash News

Мултимилионерката Кристен Стюарт не се разделя с любимия си чифт слънчеви очила, въпреки, че очевидно той е счупен и му липсва едната дръжка. Актрисата от сагата "Здрач" със сигурност вече има доста милиони в банковата си сметка и може да си позволи нови очила, но не го прави.

Папараците за пореден път я хващат да носи въпросния счупен аксесоар този път на излизане от кафе в Лос Анджелис. Според някои експерти 23-годишната звезда се опитва да наложи нова модна тенденция, но засега безуспешно.

Другият вариант е Кристен да изпитва някакъв специален сантимент към дефектните очила (например те да са ѝ подарък от ексгаджето ѝ Робърт Патинсън) и затова да не иска да се освободи от тях.

Последните новини около мис Стюарт са, че се е записала да учи английска литература в престижния американски университет "UCLA" (Университета на Калифорния в Лос Анджелис).

"Тя мисли за живота си след филмите и иска да се отдаде на огромния си апетит към литературата", казва неин приятел по темата. Въпреки че през идните години ще е заета с образованието си, актрисата смята да продължи и с ангажиментите си в киното.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

B. ( преди 10 години )
Казва се, че липсва едната дръжка, а не рамка!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар