IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Итън за брака си с Ума: На 27 не трябваше да давам обети

18 август 2013 11 00

Хоук смята ранния си брак с Търман за грешка

Ума и Итън през 2001 г.;Снимка: Getty Images

Ума и Итън през 2001 г.;Снимка: Getty Images

В ново интервю за списание Elle Итън Хоук каза, че не е трябвало да дава обет за вечна вярност, когато се ожени за своята колежка от филма "Гатака" Ума Търман преди 15 години. Разсъждавайки върху миналото си актьорът, който сега е на 42 години, признава, че не е бил готов да поема сериозен ангажимент, какъвто е бракът, когато е бил на 27 години (той и Ума се ожениха през 1998 година).

"Успехът, когато си млад, е наистина поразителен", обяснява той пред Elle. "Чувствах се извън контрол. Светът се въртеше толкова бързо! Мислех, че бракът ще намали моето променливо настроение, но бях в абсолютна грешка."

Хоук, който има две деца от Ума - дъщеря Мая на 14 години и син Левон на 10, отбелязва, че е бил твърде незрял емоционално, за да поема такъв огромен ангажимент към актрисата. "Мъжкият мозък съзрява след 28 години. Определено моят тогава не беше довършил развитието си. Нямах никаква работа да се заклевам във вечна вярост по онова време", допълва холивудската звезда.


Хоук и Търман бяха женени в продължение на пет години преди да се разделят през 2003 г. заради неговата изневяра с гледачката на децата им - Райън. В последствие, през 2008 г., той се ожени за нея и днес двамата имат две дъщери - Клементин и Индиана.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

El ( преди 10 години )
Не мога да си представя, ако съм мъж да заменя Ума Търман с която и да било, камо ли с някаква гледачка...комплексар...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар