IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум прави голи снимки с опасност за живота

19 август 2013 10 54

Моделът позира на плаж в Мексико, където вълните са опасни за живота

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Когато отидат на плаж, повечето хора мислят единствено как да си починат. Хайди Клум обаче се чуди как максимално бързо да свали дрехите си! Топмоделът направи серия снимки на разголеното си тяло, докато събира тен по време на почивката си в Мексико и побърза да ги качи в Instagram за радост на феновете си.

На една от тях Клум е чисто гола, а на друга е прикрила гърдите си с ръце. Фотограф на кадрите е професионалистът Ръсел Джеймс. Той издаде, че двамата са рискували живота си, докато са работили за снимките.

„Всеки път, когато снимаме с Хайди, е екстремно. В тази серия в Costa Careyes, Мексико Хайди търчеше гола по брега, а вълните бяха изключително опасни. Ако те залее една, изчезваш завинаги. Тя ми казваше: „Ръсти, вълните идват". А аз ѝ отговарях: „Не, не, перфектно е. Лягай долу". После изведнъж ѝ извиках: „Ставай и бягай". И двамата започнахме да тичаме, за да ги избегнем. Вълните бяха опасни за живота ни и тя беше много уморена", разказа фотографът пред сп. GQ.

Снимка: Instagram

В момента Хайди отново е на почивка, така че нищо чудно нейните почитатели отново да се насладят на по-пикантни снимки, публикувани лично от красавицата.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

? ( преди 10 години )
а корема и *** от кого ги е откраднала?:) тоя път не са моите, както краката.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар