IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пак се заговори, че Лейди Ди е убита

19 август 2013 12 01

Появиха се нови твърдения, че принцеса Даяна е жертва на британските специални части

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

От „Скотланд ярд“ са потвърдили, че катастрофата при която загинаха принцеса Даяна и нейният приятел Доди Файед в Париж през 1997 г., действително може да е организирана от британските специални части. Това се твърди в новата книга на Алън Пауър, който цитира изявления на бивш войник-снайперист, известен с кодовото име Soldier N. Според книгата решението за убийството на Даяна е направено с цел да я спре да разкрива неудобна информация за своя бивш съпруг, принц Чарлз.

Експертите наричат новите твърдения "пълна безсмислица". Всъщност новите доказателства се основават на хаотичните признания на един снайперист, който попада в затвора за незаконно укриване на пушки и боеприпаси в дома си. Следствието през 2008 г. установи, че принцесата умира поради "грубата небрежност" на пияния шофьор Анри Пол, мениджър по сигурността в хотел Риц-Париж.

Семействата на Анри Пол и Доди ал Файед винаги са вярвали, че убийство им е зловещ и добре прикрит заговор срещу Даяна. Според списание Globe, новите твърдения са накарали принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън да изискат ново разследване на фаталната автомобилна катастрофа. Майката на британските принцове Уилям и Хари загина във френската столица на 31 август 1997 година, на възраст от 36 години.

Вероятно тази смърт ще остане една от най-големите загадки на миналия век.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

et sh ( преди 10 години )
Ми възможно е, британската монархия има редица примери на такива зловещи убийства в историята си !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар