IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Патинсън бил "обсебен" от Кристен Стюарт

20 август 2013 06 51

Двамата актьори са на път да се съберат отново

Робърт и Кристен; Снимка: Getty Images

Робърт и Кристен; Снимка: Getty Images

Робърт Патинсън бил напълно "обсебен" от своята бивша приятелка Кристен Стюарт и отчаяно искал да се събере с нея отново.  

Двете звезди на сагата "Здрач" приключиха четиригодишния си роман през май месец тази година, уж окончателно. Крахът в отношенията им настъпи още миналото лято, когато брюнетката изневери на актьора с режисьора Рупърт Сандърс. След това двамата се разделиха за кратко, после отново се събраха и заживяха в нейния дом в Лос Анджелис, преди да скъсат през пролетта.

В последните дни, обаче двамата редовно се виждали, според слуховете, но засега тайно от обществеността. Източник, близък до Патинсън, е казал пред списание Us Weekly следното: ''Те вероятно ще се съберат отново. Роб е обсебен от нея, а и Кристен иска да си го върне. Тя все още е с разбито сърце."

След последната раздяла на двамата, на връх рождения ден на Робърт, той беше твърдо решен да продължи напред и дори медиите го свързваха в афера с внучката на Елвис Пресли - Райли Киоу, но скоро дъщерята на Лиса Мари Пресли се появи със старото си гадже на филмова премиера и така показа, че няма нищо общо с британския актьор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Хората са много глуп ( преди 10 години )
Хората са много глупави създания! Когато нямат нещо са готови на всичко, за да го придобият, когато го придобият започва изобщо да не им пука за него, а когато го загубят започват да се чудят как да си го върнат!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мона ( преди 10 години )
Дано да се съберат !! Те са най - прекрасната двойка на светаа !!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар