IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест обмисля да стане спортна звезда

20 август 2013 07 06

Рапърът се пошегувал, че е толкова влюбен в Ким, че смята да се занимава със спорт, точно както нейните бивши гаджета

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Изглежда Кание Уест би направил всичко за майката на неговото дете Ким Кардашян. Последната идея на рапъра е да се превърне в истинска спортна звезда. 36-годишният музикант се пошегува за предишните любовни романи на половинката си, включващи дългосрочни отношения с футболиста Реджи Буш и брак с баскетболната звезда Крис Хъмфрис, и подхвърли, че смята да се занимава със спорт.

В интервю с майката на Ким, Крис Дженър, Кание сподели, че е „толкова влюбен“, затова обмисля започването на спортна кариера. Рапърът направи трогателни признания и за своята малка дъщеричка Норт. В същото време половинката на Ким бе забелязан да разглежда брачни халки с инструктирани диаманти в магазин на Cartier в Бевърли Хилс.

Източник споделя пред сайта X17.com: „Кание търси много внимателно сватбени халки, сякаш правеше нещо от голямо значение. Под голямо имам предвид наистина голямо – нещата, които гледаше бяха най-скъпите и големи диаманти в целия магазин“.

В крайна сметка рапърът излязъл с празни ръце от магазина, но платил на касата със своята кредитна карта, което според свидетели е знак, че Кание е направил специална поръчка за своята любима. По-рано източник разкри, че двойката е към края на планирането на тяхната сватба, за която се твърди, че ще се състои в Париж.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари