IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли все още е луда по Лиъм

20 август 2013 07 22

Певицата дори си изтрила профила в Twitter заради него, но после си го върнала срещу някои обещания

Майли Сайръс, Снимка: Reuters

Майли Сайръс, Снимка: Reuters

Наскоро певицата и актриса Майли Сайръс призна, че обмисляла възможността да татуира името на Крис Браун на лявата си буза. Но дамата не би го направила, защото има някакви чувства към бившия на Риана, а по-скоро за провокация, което винаги е добре за кариерата ѝ. Сърцето на блондинката принадлежи на един мъж и той е „вечният" ѝ годеник Лиъм Хемсуърт.

Дамата се сгоди за австралиеца през 2012 г., ала в първото полугодие на 2013 връзката им претърпя обрати. Лиъм се отдръпна от нея и дори се прибра за краткo в родината си. Месец по-късно той осъзна, че не можел без Сайръс и се върна в Америка. Въпреки, че младите още нямат дата за сватба, певицата е категорична, че се обичат и събитието предстои, но не и в момента.

„Тя е тотално влюбена в Лиъм и дори закри акаунта си в Twitter за кратко, защото той бе причина за доста спорове помежду им. Но тя не издържа дълго без профила си и му обеща, че повече няма да поства неща за личния им живот", разкри източник пред HollywoodLife.

Близки до двойката издадоха, че австралиецът също не е изстинал към изгората си и макар да имат доста проблеми, все още е я обича.

„Лиъм я обича. Трудно е да се каже дали е луд по нея, защото не е толкова експресивен по природа, но е до нея, когато тя се нуждае от него", сподели източник.

Неотдавна Майли сподели, че е жертвала доста неща за музиката си, включително и свои връзки. От думите ѝ не стана ясно дали ситуацията с Лиъм влиза в това изказване или проблемите им са изцяло то друго естество, извън кариерата ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари