IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Константин и Надя се нанесоха в нова къща

20 август 2013 09 37

Певецът споделя, че е мислел, че ще умре по време на скорошната операция на гласните струни

Коцето, Надя и дъщеря им: Снимка: Love Style

Коцето, Надя и дъщеря им: Снимка: Love Style

Константин даде първото си интервю с глас пред списание LOVE style. Наскоро Коце преживя втора операция на гласните струни, от която едва се събудил.

„Това е втората интервенция, която ми правят на гласните струни. Пълната упойка е най-ужасното нещо! Докато се събуждаш не знаеш от кой свят идваш. След първата операция трудно се събудих и мислех, че сега, след 10 години, всичко ще е по-различно и по-леко ще го понеса. За съжаление беше още по-тежко. Като се събудих лекарите ми викаха: "Дишай!", но дробовете ми бяха пълни с някаква течност и аз се давех. Не можех да си взема въздух. В този момент усещах как умирам", разказва певецът.

До 30 август той ще се възстановява като лекарите са му препоръчали да мълчи, което засега не му се отдава много. След това Коце ще продължи с участията си. Отскоро със съпругата му Надя и дъщеричката им Мариана са новодомци и живеят в къща с площ от 400 кв.м. Той пък признава, че кара един от най-скъпите автомобили в България.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Гогич ( преди 10 години )
И??? Какво от това? На кой му пука!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар