IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана подари кола за 100 000 евро на брат си

22 август 2013 14 10

16-годишният Ражад още няма книжка, но лети от щастие заради щедрия дар на сестра си

Риана, Снимка: Reuters

Риана, Снимка: Reuters

Братчето на Риана вероятно е най-щастливото хлапе в света, след като кака му го зарадва с чисто нова кола за 16-ия му рожден ден. Ражад се сдоби с лъскав Мерцедес на стойност 100 000 евро, но все още не може да го кара самостоятелно, тъй като няма шофьорска книжка. За употребата на возилото ще се погрижи майката на Рири – Моника.

„Риана изненада Ражда с черен Мерцедес. Той беше на седмото небе от щастие, макар че няма да може да го кара в отсъствието на майка си на предната седалка", разказа източник пред в. Daily Star.

Барбадоската, чието истинско име е Робин Фенти, не за пръв път изненадва роднините си със скъпи подаръци. Певицата има още един брат – 23-годишния Рори, който миналата година се сдоби с луксозен имот в родния Барбадос. Освен това звездата го спонсорира със солидна сума, за да започне своята рап кариера.

"Риана е близка с брат си и би направила всичко, за да му помогне. Те много се разбират и са най-добри приятели. Тя иска да е сигурна, че той ще развие таланта си, без да се притеснява за пари", каза тогава близък до Рири.

25-годишната R&B изпълнителка не е пропуснала и майка си, на която също е подарила нов дом.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари