IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Кларксън: Не съм бременна

24 август 2013 10 46

Певицата реши лично да обори грешка на радиоводещ, който каза, че ще става майка

Кели Кларксън, Снимка: Reuters

Кели Кларксън, Снимка: Reuters

Кели Кларксън стана поредната „жертва" на медиите, които я забремениха. По време на радио предаване в ефира на щата Вирджиния водещият съобщи, че певицата очаква дете от годеника си Брандън Блексток, което се оказа лъжа. Самата звезда побърза да обори твърдението, като написва в профила си в Twitter истината.

Покрай псевдоновината се вдигна доста шум и десетки поздравления заваляха към Кели. За много бебето изглеждаше съвсем реална възможност, тъй като наскоро дамата без обяснения заяви, че отлага сватбата си и смята да „се скрие".

„С Брандън ще се оженим и не, не съм бременна. Спряхме със сватбените планове само по една причина – искаме тържеството ни да бъде интимно", написа певицата.

„Прекалено сме заети и тъкмо успяхме да починем малко преди няколко вечери, когато се замислихме и променихме решението си за сватбата. Казахме си, че ще е най-добре да избягаме на някое тихо и тайно местенце. Всички тези решения прекалено ни обременяват", сподели Кларкъсън пред сп. People.

Двойката е единодушна, че не иска да вдига голямо парти, защото вече им е омръзнало животът им да се развива под светлината на прожектора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари