IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Фергюсън и принц Андрю откриха любовта отново

26 август 2013 10 29

Приятелите на двойката казват, че е въпрос на време те да се оженят отново, 17 години след раздялата си

Принц Андрю, Сара Фъргюсън и дъщеря им - принцеса Беатрис; Снимка: Getty Images

Принц Андрю, Сара Фъргюсън и дъщеря им - принцеса Беатрис; Снимка: Getty Images

Според последните слухове на Острова, херцогът и херцогинята на Йорк отново са влюбени, 17 години след развода си през 1996 г. Сара Фъргюсън и принц Андрю (и двамата на 53 г.) живеят заедно в Royal Lodge в Уиндзор и според техните приятели двамата са на път да се задомят отново. Бившите съпрузи имаха различни партньори през годините, но нито един от тях не намери трайно щастие в личния си живот. Фърги имаше афера с италиански граф и с норвежки магнат, а Андрю беше свързван с няколко заможни дами от британския хайлайф.

Те си останаха много близки в името на дъщерите си Юджийн (23 г.) и Беатрис (25 г.).
Напоследък обаче те са подновили романтичната си връзка, на която все още не искат да се дава гласност. Един от приятелите им казва: "Помнете ми думите, че те ще се оженят отново. Това е само въпрос на време." Друг техен приятел твърди: "Те са чудесна двойка и са невероятни родители. Връзката помежду им е много силна."
Принц Андрю и Сара Фъргюсън се ожениха през 1986 г. в Уестминстърското абатство и живяха по време на брака си в Royal Lodge в Бъркшиър.

Говорителят на херцозите обаче изключва нова връзка между двойката. Той казва в изявлението си: "Те продължават да са перфектни родителите и най-добри приятели, но това е всичко."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари