IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моника Белучи се развежда?

26 август 2013 13 13

Актрисата се изнесла от семейния дом и заминала с дъщерите си към Рио де Жанейро

Моника и Венсан, Снимка: Reuters

Моника и Венсан, Снимка: Reuters

На пръсти се броят знаменитите двойки, които могат да се похвалят със стабилен брак. След като по-рано този месец стана ясно, че Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс се развеждат, второ звездно семейство е на път да се разпадне. Според френското списание Closer и бразилското Globo Моника Белучи и Венсан Касел скоро ще разтрогнат брака си.

Двамата актьори са заедно от 14 години и имат две деца. Моника винаги е казвала в интервюта, че бракът ѝ се крепи на много любов и доверие. Изглежда обаче той вече се е разклатил.

Според двете медии Белучи се е изнесла от общия им дом и е отпътувала към новия си имот в Рио де Жанейро, заедно с двете им дъщери – Дева и Леони. Списанията твърдят, че двойката е имала проблеми и често се е карала. Последният случай бил съвсем пресен и се случил пред очите на десетки души на летище.

Очевидец е разказал как Моника е натоварила куфарите си в колата миналата седмица и е отпрашила нанякъде с двете си дъщери.

Говорителят на звездата е отказал да коментира слуха.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари