IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мос: Наоми Кембъл даде тласък на кариерата ми

27 август 2013 12 48

Черната пантера е тази, която показва пътя на Мос в модната индустрия

Кейт Мос; Снимка: Reuters

Кейт Мос; Снимка: Reuters

Кейт Мос счита, че супермоделите Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста и Кристи Търлингтън са основна причина за разцвета на нейната собствена кариера в модната индустрия, тъй като са отъпкали пътеката пред нея.

39-годишният британски модел, който се прочу на възраст от 14 г., смята, че 42-годишната Черна пантера е прекрасен човек и колежка, а същото важи и за другите две големи красавици. Кейт споделя пред списание Interview следното: ''Те вече бяха известни, когато аз започнах и знаеха неща, с които аз не бях наясно. Те бяха невероятни и ми показаха въжетата, за които трябваше да се хвана, за да вървя нагоре. Ако не вървях с тяхното поколение, нямаше да се превърна в това, което съм. Те наистина ме защитаваха.''

Мос признава, че има млади модели, които и я молят за съвети как да пробият в модната индустрия, но тя няма желание да им дава насоки, защото вярва, че човек трябва да се учи от собствените си грешки.

Тя обяснява: ''Понякога те идват при мен за съвет, но мисля, че това е наистина трудно. Не мога да им казвам какво да правят. Те трябва да извървят пътя си сами. Няма точна формула за успех в този бизнес."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари