IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Симпсън показа сина си Ейс Нът Джонсън

28 август 2013 14 43

Младата майка позира щастлива с двете си деца за корицата на US Weekly

Снимка: US Weekly

Снимка: US Weekly

Джесика Симпсън показа своето бебе Ейс Нът Джонсън на корицата на списанието за знаменитости Us Weekly.
На снимката тя позира и с дъщеря си Максуел Дрю, която е на 15 месеца. Джесика показва бебето точно два месеца след като го роди. Тя роди Ейс с планирано цезарово сечение на 30 юни. Певицата, която е и успешна бизнес дама с нещо като модна империя, дава ексклузивно интервю за изданието от дом а си в Холивуд Хилс,  Калифорния.

Тя споделя, че е много горда от факта, че е станала майка за втори път в рамките на две години (дъщеря ѝ се роди през май/2012), разкрива плановете си да възвърне предишната си форма възможно по-бързо.

33-годишната звезда казва: "Сега с две деца у дома, ние с Ерик сме с пълни ръце и всеки наш ден е ново приключение. Но засега не смятам да увеличавам семейството ни повече."

Тя споделя и това, че е била доста изненадана, когато е разбрала, че е бременна отново, шест месеца, след като роди дъщеря си. "Наистина ми беше трудно да изкарам две бременности една след друга, но пък сега се чувствам удовлетворена, че съм приключила с този етап от живота си."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари