IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Симпсън прибра само 100 000 долара за снимките на сина си

29 август 2013 09 57

За първите снимки плати сп. Us Weekly

Джесика Симпсън, Снимка: Reuters

Джесика Симпсън, Снимка: Reuters

Джесика Симпсън изглежда не е толкова интересна на медиите, защото получи много малка сума за снимките на своя син. Тази седмица певицата показа момчето си Ейс, който се роди на 30 юни, на корицата на сп. Us Weekly. За позирането с малкия Симпсън е прибрала само 100 000 долара.

На корицата Симпсън е в бяло и е гушнала и 15-месечната си дъщеря Максуел. И двете хлапета са от годеника ѝ Ерик Джонсън, с когото не е ясно кога най-накрая ще се оженят. Дамата на няколко пъти отлага сватбата, но наскоро заяви, че тя все пак влиза в плановете ѝ.

Малко преди излизането на броя New York Post писа, че Джесика ще получи шестцифрена сума за първите снимки на бебето. Това не изглежда никак невероятно, защото медиите често наддават, за да получат ексклузивен достъп до наследниците на някои звезди.

Преди да се роди дъщерята на Кание Уест и Ким Кардашян например, излезе информация, че двойката е получила оферта за 3 млн. долара, за да заснеме Норт Уест. Родителите на бебето обаче отказаха.

Една от най-скъпите бебешки снимки е тази на Шайло Джоли Пит, за която сп. People плати преди много години 4.1 млн. долара. Сп. Hello пък получи правата да разпространява снимки на бебето в Европа за 3.5 млн. долара.

За тази снимка платиха на Джесика 100 000 долара. Снимка: US Weekly

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари