IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян се гласи за „Playboy”

3 септември 2013 06 20

В своето шоу тя казва по време на бременността си, че след раждането ще се съблече за медията

Ето така позира Ким за Playboy през 2007 г. Снимка: Playboy

Ето така позира Ким за Playboy през 2007 г. Снимка: Playboy

Риалити звездата Ким Кардашян все още работи върху възвръщането на фигурата си отпреди раждането, като един от мотивите ѝ да го направи максимално бързо, е желанието ѝ да позира в „Playboy". Това става ясно от един от епизодите на риалитито Keeping Up with the Kardashians, което започва да се върти отново от 29 септември. Епизодите са малко назад във времето, когато брюнетката още е бременна, като в последния тя казва: „Веднага щом изкарам това нещо (бебето) от себе си, искам да се снимам гола в „Playboy"!".

Кардашян стана майка на малката Норт Уест през юни, но засега не коментира изказването си за участие в мъжката библия. В действителност Ким вече се е събличала за медията на Хю Хефнър през 2007 г.

През 2010 г., когато Ким вече се къпеше в слава, списанието изкара отново тези нейни кадри, което провокира риалити звездата да изкаже съжалението си за фотосесията и тя дори обвини мениджърката си и нейна майка Крис Дженър, че я е пришпорила да се съблече.

„Съжалявам, че се снимах в „Playboy". Чувствам се некомфортно заради това", каза тогава Ким.

Година по-късно в сп. Glamour брюнетката се изказа по съвсем различен начин: „Снимките бяха акт на моята независимост. Това бе решение, което взех сама и смятам, че те се получиха страхотно. Ще ги пазя завинаги".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари