IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Черил Коул смята, че татуировката на щерка ѝ е грешка

4 септември 2013 06 22

Певицата нашари цялото си дупе с рози и според нейната родителка тя ще съжалява за стореното

Черил Коул,Снимка: Reuters

Черил Коул,Снимка: Reuters

Миналия месец Черил Коул успя да изненада близки и фенове със снимка на татуираното си дупе. Дамата се е оставила в ръцете на специалист, който часове наред рисувал червени рози по целите ѝ задни части и кръста ѝ. И докато певицата все още е въодушевена от новата си придобивка, майка ѝ Джоан смята, че скоро ще съжалява за стореното.

В последния си брой сп. Heat цитира думите на по-възрастната жена, която е казала на Черил: „Ще съжаляваш за това, когато остарееш".

Коул е нашарила тялото си още през февруари, но резултатът бе показан през август от татуиста Нико Хуртадо, който постна в Instagram снимка на дупето ѝ, хвалейки се с творбата си. Дотогава за татуировката на брюнетката е знаел единствено приятелят ѝ Тре Холоуей.

Веднага след като снимката плъзна из нета, майката на звездата е реагирала бурно. „Джоан ѝ се обади и я попита: „Какво, по дяволите, става?". Тя беше шокирана. Джоан знаеше, че Черил си прави някои татуировки, но нямаше представа колко голяма е тази. Тя направо откачи, гледайки снимката, без още да е успяла да види рисунката на кожата на Черил", разкри източник пред медията.

Въпреки критиката, която се изсипа за цветното дупе на Черил, дамата не се е повлияла негативно от нея, а точно обратното. Наскоро тя написа в Twitter: „Хората могат да говорят каквото си искат. Аз никога не съм се вълнувала от частите на тялото на другите".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари