IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сериалът „Истинска кръв“ спира след още един сезон

5 септември 2013 07 25

Догодина феновете на вампирската продукция ще се сбогуват със Суки Стакхаус

Александър, Ана и Стивън, Снимка: Reuters

Александър, Ана и Стивън, Снимка: Reuters

Догодина феновете на вампирския сериал „Истинска кръв" ще трябва да се сбогуват със своите любимци. Малко след като приключи шестият сезон на продукцията, чиито звезди са Ана Пакуин (Суки Стакхаус), Стивън Мойер (Бил Комптън) и Александър Скарсгард (Ерик Нортмън), стана ясно, че последният сезон на сериала ще бъде седмият, който излиза на малкия екран през лятото на 2014 г.

„ И на нас, и на милионите фенове ще ни бъде много трудно да се сбогуваме с жителите на Бон Темпс. Но аз много се вълнувам за последния сезон на сериала", съобщи в няколко медии Майкъл Ломбардо, един от шефовете на HBO.

Сериалът, който се конкурира по тематика единствено с „Дневниците на вампира", спечели много фенове през годините заради сексапилните си актьори, изобилието от секс и бойни сцени с повече свръхестествени ефекти.

Той се оказа и трамплинът, който изнесе на върха скандинавеца Александър Скарсгард. Лентата пък събра в живота Ана Пакуин и Стивън Мойер, които се ожениха и станаха родители на близнаци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари