IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара би клана Кардашян като най-скъпоплатената тв актриса

5 септември 2013 12 09

Актрисата е най-успешната жена в телевизията според сп.Форбс

София Вергара, Снимка: Reuters

София Вергара, Снимка: Reuters

И двете имат извивки, и двете са естествени брюнетки, но София Вергара е на светлинни години пред Ким Кардашян и това доказа класацията на сп. Форбс, която я определи за „най-високоплатената телевизионна актриса". Според медията изглежда сестрите Кардашян също са актриси, но те попадат едва на пето място.

41-годишната колумбийка е изкарала 30 млн. долара в рамките на една година, което я прави най-успешната жена в телевизията, пише Daily Mail. Дамата е натрупала състоянието си най-вече покрай участието си в сериала „Модерно семейство". Освен това София е рекламно лице и на марките Kmart и Diet Pepsi.

Един от най-доходоносните договори, които е сключила Вергара, е с магазините Sears. От него тя е спечелила 7 млн. долара.

На втора позиция в класацията се нарежда актрисата Маришка Хартигай (от сериала „Закон и ред: Специални разследвания“), а трета е дамата от „Теория на големия взрив" Кейли Куоко. И двете са заработили по 11 млн. долара.

В топ 20 влизат и Кортни Кокс и Кери Уошингтън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари