IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антонио Бандерас: Мелани ми купува дрехите

6 септември 2013 11 34

Актьорът се доверява изцяло на вкуса на половинката си

Мелани и Антонио; Снимка: Getty Images

Мелани и Антонио; Снимка: Getty Images

Антонио Бандерас не е фен на шопинга и оставя гардероба си в ръцете на съпругата си Мелани Грифит. 53-годишният актьор призна, че рядко си купува нещо сам, защото се доверява на вкуса на законната си половинка.

„Мелани ми купува почти всичко. Тя има страхотен вкус и ме познава добре. Понякога и аз си взимам нещо сам, но това са единични случаи – някоя риза или панталон", каза хубавецът от „Маската на Зоро".

Антонио се е убедил, че е по-добре да остави стайлинга на жена си, тъй като преди години се е напатил от грешките си. Бандерас, който е женен за Грифит от 17 години, разкри пред сп. S Moda, че на първите си „Оскар"-и се е чувствал ужасно, защото бил с нови обувки, които го убивали.

„Трябваше да връча награда заедно с Шарън Стоун и носех смокинг. Но направих грешката да си сложа чисто нови обувки. Бях объркал размера и ми бяха прекалено тесни. Казаха ми да ги сваля, но аз не го направих. Излязох на сцената да връча наградата, но единственото, за което мислех, беше, че умирах от болка", каза Бандерас .

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари