IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиъм иска „чиста раздяла” с Майли

7 септември 2013 11 08

Актьорът е решил окончателно да скъса с блондинката

Лиъм и Майли, Снимка: Reuters

Лиъм и Майли, Снимка: Reuters

Съвсем скоро Майли Сайръс официално ще стане необвързана жена. Половинката ѝ Лиъм Хемсуърт, с когото е сгодена, е на път да разтрогне годежа им и да се раздели с нея по мирен и спокоен начин.

Близки до австралиеца разкриха, че след наградите на MTV, на които Сайръс имаше палаво и предизвикателно участие с колегата си Робин Тике, актьорът се е почувствал засрамен от флиртаджийското ѝ поведение и вече е решил да сложи край на отношенията им.

Лиъм и Майли са заедно от близо 3 години, като по-рано тази година се разделиха за кратко и той се прибра в родната Австралия. От няколко месеца те се опитват да изгладят отношенията си, но Сайръс се държи като разпасана тийнейджърка в името на кариерата си и медийното внимание, което никак не се нрави на синеокия хубавец.

На тазгодишните музикални награди певицата призна, че иска да влезе в историята и затова е решила да флиртува с колегата си Робин на сцената. Блондинката се отърка в слабините му и облиза врата му, като поведението ѝ провокира всеобщо възмущение. Самият Лиъм е споделил пред свои близки, че повече няма да ѝ бъде „бавачка" и е силно засрамен от държанието ѝ.

Неговото семейство и приятели отдавна го съветват да прекрати отношенията си със Сайръс, тъй като тя влияе зле на имиджа му.

„Той смята съвсем скоро да прекрати годежа си окончателно. Лиъм вече е преодолял Майли и иска „чиста раздяла". Повече няма да се връща назад!", каза източник пред UsMagazine.com. Според информатора двамата със Сайръс „се държат като непознати" и дори вече не спят в една стая.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари