IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уентуърт Милър направил опит за самоубийство

9 септември 2013 06 10

Актьорът се нагълтал с хапчета, когато бил едва 15 годишен

Уентуърт Милър, Снимка: Reuters

Уентуърт Милър, Снимка: Reuters

Актьорът от „Бягство от затвора" Уентуърт Милър опитал да отнеме живота си като тийнейджър. Синеокият хубавец наскоро призна, че е гей, но осъзнал сексуалността си още като хлапе и на 15 години направил опита за самоубийство, защото повече не можел да пази в тайна хомосексуалността си.

„Всеки ден беше тест и имаше хиляди начини да се проваля и да предам себе си, като живея по нечии чужди стандарти или това, което се приемаше за нормално. За пръв път направих опит да отнема живота си, когато бях на 15 години. Изчаках семейството ми да замине някъде за уикенда и когато останах сам, изгълтах едно шише хапчета. Не помня точно какво се случи, но в понеделник бях с раницата на гърба и на път към училище, преструвайки се, че нищо не е станало", сподели Уентуърт, цитиран от Female First.

Британецът проговори за сексуалните си наклонности миналия месец, отказвайки да замине за Русия, за да бъде гост на Интернационалния филмов фестивал в Санкт Петербург. Милър заяви на организаторите, че няма да стъпи в страната им, тъй като правителството се държи ужасно с гейовете и лесбийките, като към първите спада и той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари