IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Очарователната Харпър Бекъм седи до Анна Уинтур

9 септември 2013 07 01

...на модното шоу на майка си Виктория Бекъм

Дейвид и Харпър Бекъм гледат ревюто на Виктория с главната редакторка на Vogue - Анна Уинтър; Снимка: Reuters

Дейвид и Харпър Бекъм гледат ревюто на Виктория с главната редакторка на Vogue - Анна Уинтър; Снимка: Reuters

Очарователната Харпър Бекъм седя гордо на първия ред на модното шоу на майка си Виктория Бекъм, точно до главната редакторка на Vogue, САЩ – Анна Уинтур.

Британската дизайнерка представи своята колекция пролет/лято 2014, вчера (8 септември), в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Двегодишната дъщеря на Виктория изгледа модното шоу, седнала в скута на баща си Дейвид Бекъм. Тя беше облечена в лятна бяла рокличка и с коса оформена на кок. Сладураната спечели вниманието на строгата г-жа Уинтур, която седеше точно до футболната легенда.

„Всички погледи бяха вторачени в дъщеря ми", написа гордата майка в Twitter след ревюто си.

39-годишната бивша певица от групата Spice Girls, излезе в края на спектакъла по шикозни черни панталони с дължина 7/8 и елегантна бяла риза. Тя беше обула обувки на високи токчета и изглеждаше спокойна, докато позираше пред публиката си с ръце в джобовете.

Виктория обясни вдъхновението си за колекцията в един пост, като каза, че е искала да слее мъжките и женските елементи в облеклото.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари