IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли загуби корица на Vogue заради изпълнението си на VMA

9 септември 2013 08 36

Анна Уинтур била отвратена от участието на певицата на музикалните награди

Изпълнението на Майли на наградите на MTV; Снимка: Getty Images

Изпълнението на Майли на наградите на MTV; Снимка: Getty Images

Колкото и успехи да имат на музикалния фронт или на големия екран, звездните дами мечтаят поне веднъж да се появят на корицата на американския Vogue. Това се счита за истинско постижение, имайки предвид колко прецизна и строга е гл. редакторка на медията Анна Уинтур. И след своето изпълнение на наградите на MTV Майли Сайръс никога няма да се появи в модната библия.

20-годишната блондинка пожела да „влезе в историята" с предизвикателното си държане на сцената, включващо неприлични жестове, отъркване в интимните части на колегата си Робин Тике и облизване на врата му. Сайръс бе облечена в латексови бикини с телесен цвят.

Разбира се, изпълнението ѝ не остана незабелязано и от Анна, която буквално се отвратила от Майли и решила да не я вкарва в повереното ѝ модно списание под никаква форма. „Според Анна изпълнението ѝ бе отвратително. Заради него тя реши да даде корицата на Майли на друга звезда", разкри източник пред MailOnline.

Сред другите знаменитости в „черния списък" на Уинтур влиза и Ким Кардашян. И макар че любимият ѝ Кание направи всичко възможно да убеди модната икона, че половинката му заслужава място в медията ѝ, Анна е непреклонна. Според нея брюнетката не е никаква звезда и тя не смята, че е достатъчно елегантна и стилна, за да влезе в списанието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари