IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Сандра Бълок излиза „по мъжки” с Джордж Клуни

10 септември 2013 05 27

Малкият предпочитал компанията на актьора пред нейната

Сандра и синът ѝ; Снимка: Splash News

Сандра и синът ѝ; Снимка: Splash News

Покрай дружбата си със Сандра Бълок, Джордж Клуни може и да преосмисли решението си да продължи живота си без брак и деца. Неостаряващият плейбой е прекарал напоследък доста време с екранната си партньорка от лентата „Gravity"и доста се е сближил с осиновеното ѝ момченце.

По време на пресконференцията за трилъра на Международния филмов фестивал във Венеция Бълок каза: „Най-забавното е, че Луис дойде при мен и ме попита: „Къде са Джордж и Ранди (Ранди Гербер е съпругът на Синди Крауфорд)?". Аз отвърнах: „Не знам". А той ми каза: „Имам нужда от тях!" и ние отидохме и ги намерихме, за да може да останат малко насаме по мъжки. Аз просто седях встрани и ги чаках да приключат. Чак тогава той ми позволи да го прибера в хотела".

Бълок издаде, че детето ѝ доста се е привързало към Джордж и че дори малкият предпочита неговата компания пред нейната.

„Синът ми смята, че той е страхотен. Ако трябва да избира дали да бъде с мен или с Джордж, той ще предпочете неговата компания", допълни носителката на „Оскар".

Дамата обаче не се притеснява от тази нужда на момчето ѝ да общува с мъже, защото това е важно за него. Все пак Сандра е самотна майка и осъзнава необходимостта на Луис от мъжка компания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари