IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Макконъхи накарал Джарет Лето да се върне към актьорството

10 септември 2013 08 55

Синеокият красавец беше зарязал кариерата си в Холивуд за цели пет години

Джарет и Матю; Снимка: Getty Images

Джарет и Матю; Снимка: Getty Images

Матю Макконъхи е причината отново да се радваме на присъствието на големия екран на красавеца Джарет Лето, който се беше отказал от актьорската професия за цели 5 години. Възможността да се снима във филм заедно с Матю била прекалено хубава за Джаред, за да я изпуска.

В последните няколко години Лето се беше отдал на своята музикална кариера с рок групата си „30 Seconds to Mars" и отказваше работа в киното. Той обаче решава да приеме ролята в драмата „Клубът на купувачите от Далас", само за да може да си сътрудничи с Макконъхи.

„Всъщност минаха цели пет години, откакто не съм се снимал, но кой ги брои? Актьорската професия не ми липсва, честно казано", каза Джарет в интервю, взето в рамките на филмовия фестивал в Торонто.

Във филма той е в поддържаща роля и играе транссексуален мъж, заразен с вируса на СПИН (подобно на героя на Макконъхи). За ролите си в този филм и двамата актьори отслабнаха драстично, с идеята да обрисуват героите си максимално правдоподобно, а усилията им предизвикаха възхищение в Холивуд.

„Това беше невероятна роля, невероятен сценарий... но трябва да кажа, че исках да работя в екип с Матю. Той ме вдъхнови и си казах, че щом той е готов да се впусне в това приключение, трябва да тръгна с него", допълва Лето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари