IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулиан Мур заведе дъщеря си Лив на ревю

12 септември 2013 07 24

Явно актрисата е решила да предаде няколко модни урока на умаленото си копие

Джуилан и Лив; Снимка: Getty Images

Джуилан и Лив; Снимка: Getty Images

Никога не е твърде рано за модни уроци и Джулиан Мур знае това явно доста добре. Може би затова тя заведе своето умалено копие – 11-годишната си дъщеря Лив, на ревюто на марката Reed Krakoff (Лято/2014), което се проведе в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк. Двете червенокоси дами изгледаха модното шоу от първия ред и се снимаха за спомен на котешката пътечка.

52 -годишната актриса изглеждаше развълнувана от модните предложения на въпросния бранд, на който тя самата е голям почитател.
Момиченцето пък впечатли всички присъстващи с това колко много прилича на известната си майка. Двете дами бяха облечени много стилно, в сходни, безупречни тоалети - ефирни рокли от шифон в черно-бялата гама. Джулиан се беше наметнала и с черен шлифер.

Сред другите звезди на ревюто бяха бременната Рейчъл Зоуи, Шон Комбс и разбира се главната редакторка на Vogue, САЩ - Анна Уинтур.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

в ( преди 10 години )
Колкото и да се кривят и позират, пак са си грознил
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар