IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли и Лиъм отмениха годежа си

17 септември 2013 06 40

Най-накрая двете звезди се разделиха официално

Майли и Лиъм; Снимка: Getty Images

Майли и Лиъм; Снимка: Getty Images

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт най-накрая сложиха официален край на своята връзка и отмениха годежа си. Говорителите, и на американската поп звезда, и на австралийския актьор потвърдиха пред списание PEOPLE, че двамата са решили да се разделят след като преживяха една бурна година, в която отношенията им бяха почти непрекъснато обтегнати.

Слуховете, че сватба няма да има между 20-годишната Сайръс и 23-годишния Хемсуърт, се въртят още от началото на годината, но досега двамата мълчаха за това какви точно са взаимоотношенията им.

Двойката се запозна през 2010 г. на снимачната площадка на филма „The Last Song". Майли и Лиъм се сгодиха през май 2012-та като тогава певицата каза пред медиите, че е страшно щастлива и че няма търпение да стане г-жа Хемсуърт.

През зимата обаче се появиха слухове, че Лиъм изневерява на Майли с актрисата Дженюъри Джоунс, а тя за кратко спря да си носи годежния пръстен. След известно време тя върна бижуто на пръста си, но двамата с Лиъм отново не се появяваха заедно. Първата им обща снимка за тази година беше през юли в Канада, където Хемсуърт снимаше филма „Cut Bank", след което двамата дойдоха подръка на премиерата на лентата му "Paranoia" през август.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари