IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марк Уолбърг най-накрая завърши гимназия

17 септември 2013 07 10

Американският актьор се върна в клас на 41-годишна възраст

Марк Уолбърг; Снимка: Reuters

Марк Уолбърг; Снимка: Reuters

Макар Марк Уолбърг да има номинация за „Оскар" за поддържаща роля във филма „От другата страна", като малък той имал трудно детство и напуснал училище на 13-годишна възраст. Както се казва обаче, никога не е късно човек да направи това, което иска. Тази година американският актьор успешно завърши гимназия, след като миналата година отново поднови обучението си.

Въпреки своето силно желание, Марк Уолбърг признава, че връщането в гимназията на 41 години било наистина трудно. Той сподели пред списание People: „Не исках децата да казват: Ти не си го направил, така че защо ни е необходимо на нас?". Актьорът допълва още: „Всички искат да правят неща в бъдещето си, които изискват образование".


В момента Марк се чувства доволен и облекчен, че най-накрая е постигнал целта си и е завършил гимназия. Той се чуди защо не го е направил навреме, а едва сега е трябвало да се сблъсква с всички трудни задачи. Филмовата звезда дори наел учител, който да му помага по математика.

Бъдещото желание на актьора е да продължи с обучението си в по-висока степен. Той споделя: „Много бих се радвал да вляза в Университета на Южна Калифорния и да уча за киното. Не искам да стана ветеринарен лекар или нещо подобно. Искам да уча неща, които ще помогнат на по-нататъшната ми кариера и които ще разширят хоризонта ми".

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари