IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шейн Уорн ще прави опит да си върне Лиз Хърли

20 септември 2013 07 00

Австралиецът взе самолета до Лондон и ще се мъчи да спаси отношенията си с красавицата

Елизабет и Шейн в добрите времена; Снимка: Reuters

Елизабет и Шейн в добрите времена; Снимка: Reuters

Шейн Уорн е хванал първия самолет до Англия, за да спаси отношенията си със своята годеница Елизабет Хърли, след като в британските медии се появи новината, че тя вече не носи годежния си пръстен. Слуховете, че 3-годишната връзка на актрисата и австралийския крикет играч е в своя край, явно са накарали Шейн да направи последен опит да върне искрата в отношенията си с красавицата.

Според друга информация обаче, Уорн просто е заявил участие в голф турнира „Alfred Dunhill Links Championship" и това е основната причина да напусне родния Мелбърн в посока Лондон.

Като причина за тъжната развръзка в отношенията на Хърли и Уорн се посочва нежеланието на нито един от тях да се премести да живее при другия. Така тя си остана във Великобритания, а той – в Австралия.

Слуховете, че двамата са се разделили се появиха в края на миналата седмица, след като той отбеляза своя 44-ти рожден ден без наличието на годеницата си, а тя пропусна да го поздрави дори в Twitter.

Шейн и Лиз започнаха да излизат заедно през юли 2010 г., след като се запознаха на фестивала „Glorious Goodwood" в Съсекс, Англия. Двамата се сгодиха в Шотландия през октомври 2011 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари