IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Агилера се чувства по-секси от всякога

20 септември 2013 07 24

Певицата показа новата си вталена фигура и сподели колко добре се чувства

Кристина Агилера; Снимка: Reuters

Кристина Агилера; Снимка: Reuters

Никой не може да оспори гласовите данни на Кристина Агилера, а отскоро и нейното ново страхотно тяло. След като дълго време певицата беше подлагана на критики относно своето тегло, ето че най-накрая дойде моментът, в който тя „затвори устата“ на всички.

Преди два дни (на 18.09.) Кристина гостува във Вечерното шоу на Джей Лено, показвайки своята слаба фигура в малка черна рокля. Певицата въодушевено споделя, че никога не се е чувствала по-уверена в собствената си кожа. „Аз съм на 32 години и се чувствам по-секси от всякога“, признава Кристина.

Освен за отслабването си, по време на шоуто блондинката трябваше да обясни и някои пикантни подробности около сексуалните си желания, публикувани по-рано в известно мъжко списание. Кристина се пошегува, че единственото място, на което не се нуждае от контрол, е спалнята. Тя съветва жените просто да се отпуснат и да се наслаждават на случващото се в леглото.


Наскоро певицата се сдоби с нова къща, където ще живее с 5-годишния си син Макс от брака си с бившия си вече съпруг Джордан Братман. Кристина споделя още: „Заради новата къща той (синът ѝ) ще трябва да ходи в ново училище, което е много за малко момче, но той е страхотен. Той е радостта на живота ми“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари