IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Кембъл: Има само една Кейт Мос

23 септември 2013 12 23

Черната перла реагира зле на твърденията, че Кара Делевин е новата Кейт Мос

Кейт и Наоми са приятелки от началото на 90-те; Снимка: Reuters

Кейт и Наоми са приятелки от началото на 90-те; Снимка: Reuters

Наоми Кембъл смята че нейната колежка Кейт Мос е една и е несравнима. Супермоделът не е съгласен с хората, които се опитват да поставят на модела Кара Делевин етикета „новата Кейт". Наоми счита, че дори Кара да е талантлива, нейната стара приятелка Мос е единствена по рода си.
Черната перла заяви пред Mail On Sunday следното: „Кара е Кара Делевин, Кейт е Кейт Мос. Хората постоянно сравняват Кара с Кейт, тъй като е със същия ръст, но забравят, че Кейт е икона. Кара може също някой ден да се превърне в икона, кой знае. Тя скоро започна кариерата си и се справя невероятно добре ... В действителност не я познавам много добре, срещала съм я няколко пъти и ми се стори приятна."
43-годишната Наоми от край време има слабост към своята съгражданка Кейт, тъй като двете стартираха кариерите си заедно в началото на 90-те години.

Кембъл наскоро сподели в модното си шоу „The Face": „Обичам да наставлявам младите момичета. Винаги съм била такава. Една от първите, на които съм давала съвети за модния бизнес беше именно Кейт Мос. Когато тя дойде за първи път в Ню Йорк, аз я поканих да живее с мен. Тя беше невероятна съквартирантка и до ден днешен сме добри приятелки. Всички ние от поколението на т.нар. супермодели, си останахме близки помежду си."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари