IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория се изфука със своя снимка от кафе в Twitter

24 септември 2013 10 03

Лате художникът Майкъл Брийч увековечи лика на дамата за три минути

Виктория Бекъм, Снимка: Reuters

Виктория Бекъм, Снимка: Reuters

Виктория Бекъм отново провокира вниманието на феновете си в социалните мрежи, като постна свое изображение от пяната на лате в Twitter. Портретът е дело на нюйоркския лате художник Майкъл Брийч, чиито произведения вече са известни в целия свят.

Единственият недостатък на творбата му е нейното времетраене – само три минути, след които каймакът на повърхността на латето се разтапя.

Произведението на Майкъл е по повод кампания за набирането на средства, окуражаваща хората да си купят едно кафе с благотворителна цел в петък сутрин.

„Искам да направя кафето забавно за хората. Да отнема неговата претенциозност и сериозност", каза Брийч за творбата си.

Портретът на Виктория, Снимка: Twitter

Изглежда изборът му да направи портрет на мисис Бекъм не е никак случаен. Наскоро тя бе избрана от британците за „най-вдъхновяващата работеща майка", изпреварвайки холивудски звезди като Анджелина Джоли и дори кралицата. Виктория често коментира натоварения си начин на живот, в който се разделя между работата и семейството си.

„Не знам как го правя. Просто жонглирам с различните си роли. Не съм по-различна от останалите работещи майки... Но имам страхотен екип, който се справя с работния ми график", каза наскоро бившата спайска.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари